×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


En harmonisk hverdag i Hjellemarka

Dag Rune har bodd på Os i over 20 år, og sommeren 2019 flyttet han inn i en flunkende ny bolig i Hjellemarka.Alt du trenger i nærheten

- Jeg trives veldig godt, sier Dag Rune med et smil. Jeg bor jo ganske landlig, men likevel er det som å komme inn i et byområde når du kommer inn i Hjellemarka. Her har du alt du trenger like rundt hjørnet.

Dag Rune forklarer at det tar tre minutter å komme seg til nærmeste dagligvarebutikk, og at det finnes søndagsåpne butikker, restauranter og bensinstasjon i umiddelbar nærhet. Samtidig kommer man seg med bil til Bergen sentrum på en halvtime, og til Os sentrum på bare åtte minutter.


- I dag er Lagunen er bare 15 minutter unna, og når den nye veien kommer er det snakk om kun 17 minutter med bil til Bergen sentrum. Os blir bare mer og mer sentralt, fortsetter Dag Rune.Ja takk, begge deler

Kombinasjonen av nærhet til både natur og by er en av de store fordelene ved å bo i Hjellemarka. Det finnes nydelige turmuligheter rundt Vindalsvatnet eller Postveien. Eventuelt kan du kjøre i fem minutter og ta turen opp Borgafjellet eller Lyshornet. For deg som like fiske, er det gode fiskemuligheter i Oselva og andre småvann i nærheten. Den den ene dagen kan du nyte naturen og stillheten, og den neste shoppingmulighetene og bylivet.- Alle som har en drøm om å bo nærme naturen,
og samtidig ha tilgang til alle fasiliteter,
kan stortrives i Hjellemarka.

Et kupp for par i etableringsfasen


Dag Rune anbefaler nabolaget varmt til unge par og familier som ønsker å etablere seg.


- Siden du er et lite stykke utenfor Bergen sentrum er prisene overkommelige, du får veldig mye for pengene. Området er helt ypperlig for familier med barn. Det er trygt, skole og barnehage finnes i nærheten, og nabolaget er godt skjermet for trafikk.


Dag Rune forteller at han selv har barn som har vokst opp på Os, og at det har vært et trygt og godt område å bo i med familie.


- Det er mange barn i området, legger han til.Noe for alle i Hjellemarka

- Alle som har en drøm om å bo nærme naturen, og samtidig ha tilgang til alle fasiliteter, kan stortrives i Hjellemarka.


Da Dag Rune måtte etablere seg på nytt var dette nabolaget et naturlig valg, med nærhet til jobb, barna og en leilighet som krever lite vedlikehold. Med turmuligheter rett utenfor døren, en moderne og lettstelt leilighet og gode naboer, passer Hjellemarka for folk i alle livets faser.

Tilbake til forsiden

Kontakt våre meglereAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fsb.noEinar Haugland

Advokat
Mobil: 959 13 466
einar.haugland@fanasparebank.no