×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


Fana Sparebank hjelper deg med rådgivning

Ønsker du en trygg inngang til boligmarkedet? Hos Fana Sparebank får du en egen personlig rådgiver som er der for deg. Banken er opptatt av å bidra til en mer bærekraftig fremtid, og Soltaket tar flere steg for å gjøre sameiet miljøvennlig. Dette syns vi er flott!

I Soltaket Sameie vil leilighetene ha energimerke A, noe som tilsier at det er behov for mindre strøm til oppvarming av boligene. I tillegg vil bygget ha solcellepaneler på taket, og bygges i materialet massivtre. Massivtre gir et positivt bidrag til miljøet i form av lavere Co2-utslipp enn andre tilsvarende materialer. Disse tiltakene ønsker Fana Sparebank å støtte, da banken jobber aktivt med å bidra til oppnåelse av FNs bærekraftsmål.

Vi er opptatt av å gjøre det vi kan for å bidra til klima og miljø. Som bank har vi et særlig ansvar for å bidra. Vi starter med å gjøre tiltak for å redusere våre egne utslipp. Fana Sparebank er klimanøytral, og vi var i 2019 en av 130 banker fra hele verden som dannet FNs Klimainitiativ innen Finans. Vi er også tilknyttet FNs Global Compact som arbeider for ansvarlig næringsvirksomhet. Med en bolig i Soltaket Sameie, kan du som privatperson gjøre din lille innsats for miljøet. Det er begrenset hva man kan få til alene, men sammen kan vi klare så mye mer.

I sommer åpnet vi en ny, moderne filial i Brugata 10. i Os sentrum. Der står våre hyggelige kunderådgivere klare til å ta deg imot med gode råd, og en varm kopp kaffe. I Brugata kan du stikke innom for å slå av en uformell prat, eller lære litt om økonomi.

Ta kontakt med oss på Os

Her finner du våre åpningstider.

Tilbake til forsiden

Kontakt våre meglereAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fsb.noEinar Haugland

Advokat
Mobil: 959 13 466
einar.haugland@fanasparebank.no