×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


Søk grønt og gebyrfritt boliglån hos Fana Sparebank

Fana Sparebank kan tilby konkurransedyktig rente, sammen med egen personlig rådgiver som følger deg opp gjennom hele låneprosessen. På denne måten er du sikret en trygg og rimelig inngang i boligmarkedet.

Dersom du er under 34 år, kan du gjennom boliglån for unge låne inntil 85 % av boligens verdi, resten må du ha i egenkapital. Les mer om egenkapital her.

En av de unike fordelene med å kjøpe bolig i Soltaket sameie, er at du får helt gebyrfritt boliglån, også dersom du trenger mellomfinansiering. I tillegg spanderer vi tinglysningsgebyret til Kartverket.

Når boligen din står ferdig i Hjellemarka, kan vi tilby deg Grønt boliglån med ekstra gode betingelser. Boligen vil da, med de bærekraftshensyn som er tatt i byggeprosess og utforming kvalifisere til Grønt boliglån. Hvis du eier bolig i dag, ønsker vi gjerne å tilby deg konkurransedyktig rente allerede nå, også mens du venter på at boligen skal bli ferdig. På Finansportalen kan du følge med på hvordan vi ligger an med rente på boliglån, i forhold til våre konkurrenter.

Søk boliglån på nett, og få svar fra en av av våre dyktige rådgivere. Fra våren 2020 åpner vi nytt kontor i Os sentrum, i tillegg til vårt hovedkontor på Nesttun og filial i Bergen sentrum. Du kan også booke et møte her. Husk å merke lånesøknaden eller møtebookingen med kampanjekoden «Hjellemarka» i kommentarfeltet.

Priseksempel:

Boliglån innenfor 75% av boligens verdi:
Lån kr. 2.000.000,- over 25 år. Eff. rente fra 1,72 %. Nom. rente: 1,65 %.
Totale kostnader kr. 2.457.135,-

Se resten av Fana Sparebank sin prisliste her

Se våre åpningstider her

Tilbake til forsiden

Kontakt våre meglereJan Erik Guldbrandsen

Prosjektmegler og markedsansvarlig
T: 55 91 99 58 | 924 12 356 | 55 91 99 60
jeg@fanasparebank.noAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fanasparebank.no