×
Hjem Leilighetene Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Nabolagskart Last ned salgsoppgaven Bilder Ta kontakt


Illustrasjon interiør A301 - avvik i leveranse kan forekomme.Bo trygt, fredelig og smart i HjellmarkaI vårt nye prosjekt har vi lagt stor vekt på å bygge et bærekraftig bygg, hvor alle aldersgrupper vil føle seg hjemme. Folk skal kunne trives i Hjellemarka i alle livets faser.

Uteområdet:

Her er store luftige utendørsarealer som gir gode muligheter for allsidig aktivitet. I tillegg ligger prosjektet tett på et stort felles friområde. Leilighetene har gode dagslysforhold og fin utsikt mot Gåsakilen, som er et vakkert vann like nedenfor prosjektet. Rundt vannet er det fine turmuligheter.

Prosjektet ligger slik til at det er minimalt med luftforurensing fra veitrafikk og andre luftforurensingskilder. I Hjellemarka kan morgenkaffes nytes på terrassen i rolige omgivelser, fritt for trafikkstøy.

Illustrasjon - avvik i leveranse kan forekomme.

Sikkerhet

Alle leilighetene vil få installert sprinkleranlegg, og brannalarmanlegg installeres for hele bygget. Alle balkonger og svalganger vil også bli sprinklet og sikrer beboerne trygg rømning om det skulle oppstå brann i huset. Bygget er også sentralt plassert i forhold til nærmeste brannstasjon. Det antas at utrykkingstiden for brannvesen er ca. 10 min.


Byggets struktur

Garasje og nederste del av heishus vil bli bygget i betong. Det vil benyttes massivtre i dekker og skillevegger. Et massivtrebygg gir en helt annen opplevelse å bo i enn det et betongbygg gjør. I et trebygg puster veggene, og med nærhet til flott natur og rekerasjonsmuligheter, blir bygget en mer naturlig del av terrenget når det består av massivt tre. Det benyttes lite plastfolie i bygget.

Illustrasjon - avvik i leveranse kan forekomme.

Om Massivtre

Massivtre er kommet for å bli i Norge, og i tiden fremover vil det bli bygget flere og flere hus i nettopp massivtre. Å bygge i massivtre gir et positivt bidrag til miljøet i form av redusert CO2 utslipp. Byggetiden med bruk av massivtre blir også betydelig kortere, og i løpet av noen måneder er bygget tett. Dette reduserer behovet for uttørking av bygg etter at det er tett. Alle synlige massivtrekonstruksjoner i leiligheten vil bli levert med en glasering av lys beis. Dette for å fremheve trestrukturen i bygget.


Solcellepanel

I tillegg til at bygget er i massivtre vil det på hele takflaten bli montert solcellepaneler. Dette produserer i overkant av 36 000 kw/h i året. Denne strømmen vil vi benyttes til å varme opp tappevann til alle leilighetene, noe som gir en redusert strømregning. Bygget vil for øvrig være godt isolert.
Illustrasjon Leilighetstype 13. Avvik i leveranse kan forekomme.

Energimerke A

Alle leilighetene vil være energimerket i klasse A. Denne klassifiseringen tilsier at det vil være behov for lite strøm til oppvarming av leiligheten. Her vil det bli gitt anledning til å tilpasse leiligheten med smarthus i elektroinstallasjonen. All felles belysning vil bli levert som ledlys, og dette sikrer et lavt forbruk av strøm til fellesbelysning av bygget.


Fasade

På utvendig fasade vil det bli benyttet Royalimpregnert trevirke som har en tilnærmet vedlikeholdsfri fasade. Intervall for behandling er inntil 20 år. I øverste etasje vil det bli benyttet steniplater som er vedlikeholdsfrie.

Parkering

Alle vil få 1 parkering i felles garasje.

Bo smartere i Hjellemarka.

Velkommen på visning!
Illustrasjon - avvik i leveranse kan forekomme.

Kontakt våre meglereJan Erik Guldbrandsen

Prosjektmegler og markedsansvarlig
T: 55 91 99 58 | 924 12 356 | 55 91 99 60
jeg@fanasparebank.noAtle Seim

Prosjektmegler
Mobil: 982 12 265
a@fanasparebank.no